Zdrowie publiczne jako najwyższy priorytet

0
Rate this post

W tym momencie, w którym kryzys zdrowotny spowodowany rozprzestrzenianiem się COVID-19 idzie w parze z trudnościami firm i działalności w naszym kraju, ze względu na środki ograniczające, potrzebujemy również pozytywnych sygnałów.

  • Z tego powodu Horecanews.it, trzymając się paktu informacyjnego ze swoimi czytelnikami, postanowił nie zatrzymywać normalnego programowania, ale informować Cię na bieżąco o wiadomościach z sektora, a także pozwolić na chwilę relaksu od trudności chwili.
  • Firma Dorrego, mediolańska firma z udokumentowanym doświadczeniem w gastronomii, w pełni popiera działania Rządu Włoskiego i Ministerstwa Zdrowia na rzecz ochrony zdrowia publicznego, decydując o zamknięciu wszystkich swoich lokali i restauracji na później oraz o przeniesieniu otwarcia jego pierwsza argentyńska restauracja „El Porteño” w stolicy, która powinna była zostać otwarta na początku kwietnia.

Akcjonariusze i dyrektorzy firmy Dorrego, Fabio Acampora, Alejandro i Sebastian Bernardez: „Mamy pełną świadomość, że Włochy przeżywają czas bardzo poważnych problemów zdrowotnych.

El Porteno Prohibido Mediolan

Koronawirusa nie należy w żaden sposób lekceważyć. doradcy i pielęgniarki to prawdziwi bohaterowie, pracujący dzień i noc, i wszyscy mamy w tej chwili obowiązek, jak powiedzieliśmy wszystkim, którzy z nami pracują, postępować zgodnie z instrukcjami, o które prosi nas rząd, pozostając w domu i ograniczając. kontakty społeczne.

Doświadczamy czegoś niewyobrażalnego, ale jeśli wszyscy połączymy się według bardzo prostych wskazówek, że Ministerstwo Zdrowia powtarza się każdego dnia wszystkimi możliwymi kanałami, zaczynając od mycia rąk kilka razy dziennie, w końcu będziemy mogli wrócić do naszego codziennego życia.

Wierzymy, że jest to jedyna naprawdę pozytywna postawa, jaką możemy mieć, aby jak najszybciej powrócić do życia bez strachu”.

Firma Dorrego jest częścią Związku Włoskich Marek Gastronomicznych, tymczasowego stowarzyszenia firm cateringowych i handlu detalicznego artykułami spożywczymi. Założona w Mediolanie 24 lutego Unia Włoskich Marek Gastronomicznych uruchomiła szereg inicjatyw i darowizn na łączną kwotę 50 tysięcy euro (Szpital Luigi Sacco w Mediolanie, Czerwony Krzyż i Anpas).

Aby dać sygnał obecności i wsparcia obywatelom , zgodnie ze wskazaniami wydanymi przez właściwe organy w sprawie powstrzymania rozprzestrzeniania się Covid-19 i reprezentuje ponad 10 000 pracowników zatrudnionych w sektorze poważnie cierpiącym z powodu rozprzestrzeniania się koronawirusa w naszym kraju.

Firma Dorrego tworzy i zarządza formatami restauracyjnymi

Założona w 1995 roku, kierowana przez Fabio Acampora i argentyńskich braci Alejandro i Sebastiana Bernardeza, firma Dorrego wyobraża sobie, projektuje, buduje i zarządza barami i restauracjami, które zawsze są innowacyjne i wyróżniające się.

firma-dorrego-tworzy-i-zarzadza-formatami-restauracyjnymiUgruntowane doświadczenie w branży umożliwiło wniesienie do obiektów zarządzanych przez grupę silnych innowacji zarówno pod względem oferty gastronomicznej i winiarskiej, jak i układu architektonicznego.

Jest właścicielką lokali Living Liqueur and Delight, Refeel Coffee & More w Mediolanie i restauracji Pisco Cucina di Mare oraz czterech restauracji El Porteño Darsena, El Porteño Arena, El Porteño Prohibido, El Porteño Gourmet.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj